Farvel mitt vakre land

"Det er bedre å være sannferdig og utskjelt enn løgnaktig og elsket" Berit Ås

Kvinner og vesker

Kategori: Ukategorisert, Vaner og uvaner | 0 kommentarer » - torsdag 29. desember , 2011

Dette med damer og vesker er for oss menn et stort mysterium.

Det virker i utgangspunktet som en god idé, men jeg forundres hver gang de skal finne noe i den. Det virker som om det er i gjennomsnitt ca. 1500 gjenstander som flyter tilfeldig rundt, på tross av smålommer, egne glidelåser o.l. som burde gjøre det enkelt å i alle fall legge noe essensielle ting på et gitt sted. Nøkler, mobiltelefon og lommebok f.eks.

Men neida, ikke en gang har jeg vært vitne til at en kvinne kan finne det hun leter etter før hun har gått igjennom samtlige 1500 saker og helst tømt hele vesken utover gulv, bord eller benk. Problemet øker med antallet vesker de har og som kjent er vesker en slags fetisj for mange kvinner. Antallet vesker skal gjerne stå til antallet sko slik at de kan finne en match, men gjør de det? Neida. Og når det ligger litt i den ene vesken og litt i den andre blir kaoset totalt.

Menn står der med et stort spørsmålstegn og lurer på hvordan vi egentlig klarer oss med en innerlomme og en baklomme til alt vi skal ha med oss, men vi vet da i alle fall hvor vi har tingene våre, som regel. Like stort spørsmål er hvordan kvinner orker og ha 20 forskjellige alternative steder de legger nøklene sine, mobiltelefonen m.m. inne i huset?

 

Nøkkel-skap er noe som skal matche interiøret.

Eksempel på nøkkel-skap etter kvinnens smak

Det spiller ingen rolle om det faktisk er plass til nøklene der eller om det er praktisk i det hele tatt og ikke bruker de det selv heller. Nøkler ligger i Remaposene, ofte sammen med lommeboken, kanskje, eller har de lagt de igjen ute i bilen?

Menn hadde fått nervøst sammenbrudd av dette og har av en eller annen grunn en helt annen tilnærming til problemet.

Og nå er det en eller annen smarting som mener vi menn skal skaffe oss «herrevesker»
Gud forby denne satans oppfinnelse som gjør at man ikke finner noe og aldri vet hvor tingene er.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Farvel mitt vakre land" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.
Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.